Pyramid Productions

Publisher of (Neuro)psychological Computer Tests in The Netherlands
with high quality tests and the best service.
Please take a look at www.the-psychology-insider.com as well.

Uitgever van (neuro)psychologische computer tests en handige digitale tools voor persoonlijke groei
Zie ook www.the-psychology-insider.com

Over

Feri Kovács is geboren in 1964, studeerde psychologie met als specialisatie neuropsychologie in Nijmegen. Deed onderzoek in de verslavingszorg in Venlo, voerde promotie-onderzoek uit in Maastricht en Hoensbroek en programmeerde ondertussen verschillende neuropsychologische tests.
 
Zijn streven is constante verbetering van het arsenaal diagnostische middelen dat binnen de neuropsychologie gebruikt wordt. Daarnaast is het zijn doel de hulp aan mensen met een hersenletsel daadwerkelijk te verbeteren, vaak met behulp van de nieuwste technieken. Tot slot probeert hij alle misvattingen omtrent (neuro)psychologie aan de kaak te stellen.

Uitstekende service

Pyramid Productions wil de hoogst mogelijke service bieden en is pas tevreden als klanten ook tevreden zijn. Daarom zijn alle tests als DEMO te installeren en volledig functioneel zodat u alles rustig kan uittesten.
 
De helpdesk is hoofdzakelijk per email bereikbaar (help@pyramidproductions.nl) maar in uitzonderlijke gevallen kan ook telefonisch met u contact worden opgenomen. Ook is computerondersteuning op afstand via Teamviewer mogelijk. De ondersteuning gaat zover totdat de klant tevreden is.


De levering geschiedt UITSLUITEND via downloads vanaf deze website. Indien de computertests per sé op CD of de papieren handleidingen geleverd dienen te worden zijn daar extra kosten aan verbonden.